Kjøretrening i dressur, presisjon og maraton 13.-14. juni

img_6755

Vaadan Hestesportsklubb inviterer til kjøretrening i dressur, presisjon og maraton helgen 13-14 juni.

Vi gjentar suksessen – denne gang full DMP trening. Da de fleste av sesongens kjørestevner er avlyst eller utsatt på ubestemt tid, gir det desto en større mulighet til å få lagt ned et godt treningsarbeide. 13/14 juni åpner Vaadan Hestesportsklubb kjøre-anlegget slik at ekvipasjer fra vårt distrikt kan komme og trene på vår stevne-arena, denne gang også på hinder. Vi holder åpen «korona-vennlig» kro.

Lørdag:
Start kl. 11.00 Programtrening dressur. Det vil også være muligheter å ri for den som ønsker det. Valgfri klasse/klasser, program må spesifiseres i påmelding. Tilbakemelding, tips og triks fra dommer Charlotte Udtian Matre etter programmene.

Ca. kl. 14.00 Banetrening presisjon. Valgfri klasse/klasser og sammensetning må spesifiseres i påmelding (f.eks. 1 lett og 1 middels). Vi tar tid og noterer feil til vi samles sammen med banebygger etter at alle har kjørt, for å diskutere veivalg og ulike løsninger.

Søndag:
Start kl. 11.00 Hindertrening maraton. Vi prøver å legge opp til en realistisk E-etappe med 3-5 hinder. Valgfri klasse, må spesifiseres i påmelding. Vi tar tid, tegner veivalg og noterer feil til vi samles sammen med banebygger etter at alle har kjørt, for å diskutere veivalg og ulike løsninger.

100,- pr. klasse, betaling via vipps: 553484 (kursavgift). Kvittering må kunne fremvises til parkeringsvakt ved ankomst.

På grunn av korona-situasjonen kjører vi påmelding med oppmøte og start til avtalt tidspunkt.
Påmelding i arrangementet på FB innen 21.00 tirsdag 9/6.
Startlister vil bli publisert i arrangementet senest torsdag 11/6.

Vi oppfordrer samtlige til å begrense antall personer pr. ekvipasje, samt å sette seg inn i koronavettreglene til NRYF og NIF.

Spørsmål? -> Ta kontakt med oss!
Mvh. Kjøregruppa i Vaadan Hestesportsklubb
Mari Vaadan, Malin Kvamstad og Elisabeth Anderssen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: